[custom_frame_left shadow=”on”]filtergrind[/custom_frame_left]

MultiQuartz Filtergrind is vervaardigd uit hoogwaardige grondstoffen. Het kwartsgrind is gewassen, vuur gedroogd en nauwkeurig gezeefd. Tijdens het vuurdrogen bereikt het grind een zeer hoge temperatuur waardoor het grind vrij van bacteriën, ziektekiemen en organisch materiaal.

We kunnen u het zand ook PU gekleurd leveren. Voor de scherpe prijs van kleurgrind en andere mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen via info@multiquartz.nl.

 

 

FRACTIES

  • 1.0-2.0mm
  • 1.4-2.0mm
  • 2.0-4.0mm

 

Prijzen

[flat_button text=”Een pallet bevat 40 zakken van 25kg.” title=”inhoud” url=”#” padding=”3px 28px” bg_color=”transparent” border_color=”#000″ border_width=”2px” text_color=”#000000″ text_size=”14px” align=”left” target=”_self”]

[custom_frame_right]palllet[/custom_frame_right]

 

Prijzen per pallet op aanvraag.

 

Losse zakken kunnen worden verzonden, op afspraak afgehaald of in overleg bezorgd en kosten €10,- per zak incl.btw.

[divider]

Bestellen en Verzending

Bestellen kan telefonisch, per e-mail of via de webshop.
We leveren pallets uitsluitend inclusief bezorgen. Levering vind plaats nadat de betaling is ontvangen. Prijzen zijn inclusief bezorgkosten, exclusief btw.

Prijzen kunnen afwijken en zijn van toepassing op leveringen binnen Nederland m.u.v. de Waddeneilanden.
[divider]

[pullquote style=”left”]Een goed advies is maatwerk![/pullquote]

Met name op het gebied van coating-,grind- en gietvloeren is een goed advies van groot belang. Neem daarom contact met ons op. Wij voorzien u kosteloos van een passend advies en hebben antwoord op uw vragen.
[divider]

Meer informatie

[message type=”info”]Van maandag t/m vrijdag van 7:30 tot 21:30uur, op zaterdag van 9:30 tot 22:00 uur zijn we bereikbaar op telefoonnummer 0320 752943 of stuur een e-mail naar info@multiquartz.nl[/message]

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *