MultiQuartz hecht veel waarde aan uw mening!

Als u op deze pagina een beoordeling wilt geven dan waarderen wij dat zeer. Laat ons weten wat u van onze producten vindt en hoe wij onze service en support nog verder kunnen aanpassen en verbeteren.

Uw emailadres wordt niet getoond maar uw beoordeling is openbaar!.

Klik op onderstaande button om uw beoordeling te schrijven!.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 16 reviews
MultiQuartz Product: Top!
MultiQuartz Service: Top!
MultiQuartz Levering: Top!

Slijtvast en bijzonder gebruiksvriendelijke verwerking met een high solid resultaat! Kortom top product!

by Louk Smeets on Blank Business Name
Particulier
MultiQuartz Product: Minerale gietvloer
MultiQuartz Service: Geweldig
MultiQuartz Levering: Prima, netjes op tijd

Zeldzaam goede klantenservice!! Heb meerdere malen gebeld en gemaild met Aran die mij telkens met eindeloos geduld met raad en daad bij stond. Door zijn tips en aanwijzingen iligt mijn minerale gietvloer er nu prachtig bij.

particulier
MultiQuartz Product: bouwhars, epoxy caoting en PU coating
MultiQuartz Service: geweldig
MultiQuartz Levering: goed

zeer behulpzaam. Ik heb meerdere keren gebeld omdat ik niet zeker was om hoe het product het beste te gebruiken. Ondanks de gedetailleerd werkinstructies was ik een beetje onzeker. Aran stond me telkens geduldig te word en nam alle tijd voor.Ik heb de bouwhars, epoxy coating HS en de PU coating. Als je gewoon de werkinstructies tot de letter volgt kan er bijna niks misgaan.de kwantitatien van het product zijn perfect, de aanbevolen materialen kloppen.Mijn advies schaf daar het hele pakket en vergeet niet de spijker schoenen. Die maken het ECHT makkelijker. Ik had het niet gekocht en heb achteraf spijt van.Goede product met geweldige service

by Elisa Ordelman on Blank Business Name
Particulier
MultiQuartz Product: Prima producten
MultiQuartz Service: Zeer goede service
MultiQuartz Levering: Tijdige levering

Zeer goede ervaring met Multiquartz! Duidelijke en uitgebreide uitleg en hulp om het juiste product te kiezen. Telefonische bereikbaarheid voor vragen is uitstekend! Zelfs op zondag!! Een absolute aanrader!

MultiQuartz Product: minerale gietvloer
MultiQuartz Service: -
MultiQuartz Levering: -

Na een lange zoektocht naar een mooie natuurlijke gietvloer bij Aran beland. En niet voor niets! Heel goed geholpen en geadviseerd. Én tegen een hele goede prijs. Erg blij met het resultaat, ook dankzij het vakwerk van Jean Vloerapplicatie.

by Benjamin van den berg on Blank Business Name
bedrijf
MultiQuartz Product: coating
MultiQuartz Service: a
MultiQuartz Levering: a

Fijn contact gehad met Aran,We hebben de vloer zelf aangebracht en er word echt even de tijd voor je genomen advies te geven over de techniek. dit heeft zeker geholpen voor een mooi eind resultaat.

particulier
MultiQuartz Product: filterzand
MultiQuartz Service: ..
MultiQuartz Levering: ..

Prima service, overleg over levering, op dag van verzoek levering.

Particulier
MultiQuartz Product: Epoxy coating HS
MultiQuartz Service: Prima advies
MultiQuartz Levering: Afgehaald

Coating aangebracht in een garage van 30 m2 in twee lagen van 7,5 kg. 1e laag was net voldoende om de vloer dekkend af te werken. 2e laag toegepast icm polycarbonaat korrels. Zeer tevreden over het resultaat. Gladheid van de vloer en reflectie van licht wordt beperkt door antislib en toch goed schoon te houden. Omstandigheden van 25grC en 30m2 vragen om vlot doorwerken met minimaal twee personen. Ter voorbereiding de oude betonvloer geschuurd, geëgaliseerd en voorzien van 2k primer. Staalplamuur gebruikt om kleine oneffenheden (luchtbellen) in egalisatie laag weg te werken. Goed advies, instructie en product.

bedrijf
MultiQuartz Product: Epoxy Transparant, Epoxy Coating HS
MultiQuartz Service: top
MultiQuartz Levering: top

Op de vloer in mijn schuur wilde ik een vloeistofdichte laag aanbrengen en kwam via marktplaats bij Multiquartz terecht. Vriendelijk en vlot geholpen, gekozen voor de transparante coating. Het was mijn bedoeling om dat als enige laag aan te brengen, maar de betonvloer bleek minder mooi dan verwacht.In overleg heb ik er 3 sets Epoxy coating HS bijgekocht waarbij de transparante coating als primer diende voor de HS coating.Na alles aangebracht te hebben is het resultaat erg mooi geworden en ben ik zeer tevreden! Ik had genoeg aan 2 sets HS coating voor 60M2 en heb nu nog 1 set over. Die ga ik gebruiken voor een ander deel van de vloer waarvan ik dacht deze zo te laten. Dat deel ziet er nu natuurlijk niet uit vergeleken bij het nieuwe deel, dus dat komt prima uit.Al met al een goede ervaring met een goed resultaat. Enige verbeterpuntje is misschien de instructie; die is vrij uitgebreid en bevat ook alle product eigenschappen/toepassingen e.d. dit zou terug gebracht mogen worden naar voorbereiding en verwerking wat mij betreft.

by H. Gerlach on Blank Business Name
particulier
MultiQuartz Product: Epoxy coating HS
MultiQuartz Service: voorlichting ok
MultiQuartz Levering: afgehaald in Lelystad

Op 28 april heb ik twee sets epoxy coating HS RAL7001 gekocht.
De eerste set zou volgens Aran nog wat schrale plekken opleveren (coating voor 15m2, oppervlakte berging 13m2).
De eerste laag was 1grote schrale plek. Zelfs na de tweede behandeling zijn er nog enkele schrale plekken over. Conclusie: prima produkt, echter inhoud van de sets is te weinig, zelfs voor 13m2. Eigenlijk zou er voor een knap resultaat nog een set bij moeten.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»