MultiQuartz hecht veel waarde aan uw mening!

Als u op deze pagina een beoordeling wilt geven dan waarderen wij dat zeer. Laat ons weten wat u van onze producten vindt en hoe wij onze service en support nog verder kunnen aanpassen en verbeteren.

Uw emailadres wordt niet getoond maar uw beoordeling is openbaar!.

Klik op onderstaande button om uw beoordeling te schrijven!.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 23 reviews
by Bas on Multiquartz.nl
Particulier
MultiQuartz Product: PU 2k Zijdeglans RAL7001
MultiQuartz Service: Uitmuntend
MultiQuartz Levering: Uitstekend

Multiquartz heeft super goed geholpen met het adviseren over de meest geschikte coating. De service was super en de levering binnen een dag. Ik kan dit bedrijf ten zeerste aanraden!

by Aroi Thai on Multiquartz.nl
Bedrijf
MultiQuartz Product: Gietvloer
MultiQuartz Service: MultiQuartz Service
MultiQuartz Levering: Den Bosch

Geweldig goede service! Na 2 maanden trad verkleuring op door zuur. Nieuwe toplaag ontvangen zonder hierom te hoeven vragen!!!! Waar maak je zo'n service nog mee!Dit bedrijf is een aanrader!!!!

by Mark Mulder on Multiquartz.nl
Particulier
MultiQuartz Product: Multiquartz minerale gietvloer
MultiQuartz Service: Super
MultiQuartz Levering: Telefonisch besteld

Eigenlijk schrijf ik nooit reviews maar ben nu toch wel zo tevreden! Goede service en uitleg van Aran gekregen, bij de tussenlaag ( glans ) zag ik heel veel aanzet strepen. Heb toen Aran gebeld en die verzekerde mij dat dit allemaal weg zou trekken, ben van zijn advies uitgegaan en na het opbrengen vd laatse ( matte ) laag was het eind resultaat echt subliem. TOP BEDRIJF MET EEN SUPER SERVICE!!!!DIKKE PLUIM ARAN👌

by Reinout on Multiquartz.nl
particulier
MultiQuartz Product: Vuurgestookt kwartszand
MultiQuartz Service: Klasse ! Meedenken.....een verademing
MultiQuartz Levering: Rap

Voor de stabilisering/vulling van een gevoelig stuk mechanica dacht Multiquartz mee. Fijn; een winkel die niet alleen maar dozen schuift maar ook echte service biedt. Dat heeft geleid tot honderd kilo vuurgegloeid kwartszand waardoor ik nooit problemen ga krijgen met schimmel of andere vochtellende. Daarnaast nog een snelle levering ook.Hier kom ik terug !

by Bram on Multiquartz.nl
Rookie Classics
MultiQuartz Product: Epoxy
MultiQuartz Service: Vloer schuren en aanbrengen epoxy coating
MultiQuartz Levering: KAMPEN

Een aantal keren telefonisch contact gehad en iedere keer een duidelijke en eerlijke uitleg gehad. Multiquartz is meedenkend op oplossingsgericht. Prima producten en niet alleen het leveren van het materiaal maar ook het voorbewerken van de vloer en het aanbrengen van de epoxy werd met grote zorgvuldigheid en geduld gedaan.In mijn hal staan auto's en deze komen erg mooi tot hun recht op de mooie grijze epoxy vloer.Ik ben erg positief over het product en de klantvriendelijkheid van Aran, de eigenaar van Multiquartz. Van mij dan ook 5 sterren!

by Dennis on Multiquartz.nl
Particulier
MultiQuartz Product: Egaline vloer cementisious SL
MultiQuartz Service: Levering
MultiQuartz Levering: Levering

Eerste echte grotere aankoop online, ging top. Tiijdens bewerken paar keer telefonisch contact gehad met Aran. Resultaat is dik voor elkaar!!Hed via via dit adres gekregen, kan het iedereen aanbevelen, niet bang zijn en gewoon aan beginnen.

by Reinout on Multiquartz.nl
particulier
MultiQuartz Product: Kwartszand; vuurgegloeid
MultiQuartz Service: Begrijpend; meedenkend; klant-gericht !
MultiQuartz Levering: Snel

Voor de stabiliteit had ik goed stuikbaar zand nodig wat vooral echt droog was. Het snelle meedenken van MultiQuarz over type en korrelgrootte leverde precies het goede product op. En de dag erna had ik de 100 kg al thuis.Dit is fijn; zo zou al het internet-winkelen moeten zijn.

by Freek on Multiquartz.nl
MultiQuartz Product: Top!
MultiQuartz Service: Top!
MultiQuartz Levering: Top!

Slijtvast en bijzonder gebruiksvriendelijke verwerking met een high solid resultaat! Kortom top product!

by Louk Smeets on Multiquartz.nl
Particulier
MultiQuartz Product: Minerale gietvloer
MultiQuartz Service: Geweldig
MultiQuartz Levering: Prima, netjes op tijd

Zeldzaam goede klantenservice!! Heb meerdere malen gebeld en gemaild met Aran die mij telkens met eindeloos geduld met raad en daad bij stond. Door zijn tips en aanwijzingen iligt mijn minerale gietvloer er nu prachtig bij.

by Guy on Multiquartz.nl
particulier
MultiQuartz Product: bouwhars, epoxy caoting en PU coating
MultiQuartz Service: geweldig
MultiQuartz Levering: goed

zeer behulpzaam. Ik heb meerdere keren gebeld omdat ik niet zeker was om hoe het product het beste te gebruiken. Ondanks de gedetailleerd werkinstructies was ik een beetje onzeker. Aran stond me telkens geduldig te word en nam alle tijd voor.Ik heb de bouwhars, epoxy coating HS en de PU coating. Als je gewoon de werkinstructies tot de letter volgt kan er bijna niks misgaan.de kwantitatien van het product zijn perfect, de aanbevolen materialen kloppen.Mijn advies schaf daar het hele pakket en vergeet niet de spijker schoenen. Die maken het ECHT makkelijker. Ik had het niet gekocht en heb achteraf spijt van.Goede product met geweldige service

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»